Yhteistyötä

Riihimäen Nuorisoteatterin kanssa toteutettu Urpo ja Turpo -show oli elokuvan ja teatterin yhdistelmä, joka veti katsomoon satoja päiväkotilapsia monena vuonna.  Samassa seurassa on vietetty Pekka Puupää -päivää ja Halloween-iltaa. Välillä on pelätty paikallisten opiskelijoiden kanssa Midnight Cult Feast -kauhuelokuvayössä tai riemuittu kulttielokuva Rocky Horror Picture Show’n katsomossa. 

Ravintola Allinnassa syötiin italialainen illallinen Ettore Scolan Illallisen jälkeen, ja Ravintola Lehmushovissa katsottiin Gabriel Axelin Ranskalainen illallinen ja nautittiin herkullinen ranskalainen illallinen.

Riihimäen taidemuseossa oli Anastasia Lapsuin ja Markku Lehmuskallion näyttely, jonka avajaisyleisö siirtyi Kino Sampoon katsomaan Seitsemän laulua tundralta yhdessä ohjaajan kanssa. Riihimäen Kesäkonserttien ohjelmistoon on kuulunut Pohjalaisia-elokuvan esitys. 

Riihimäen kaupungin kanssa esitämme elokuvia koululuokille (Kulttuuripolku). Monet yhdistykset ovat saaneet kauttamme toteutuksen elokuvatoiveilleen, mm.: Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys, Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry, Hämeenlinnan Historiallinen Seura, Riihimäen Suomi-Unkari Seura, Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys, Riihimäen Uimaseura, Riihimäen Reserviläiset, Riihimäen Seudun Omaishoitajat ja Läheiset sekä Riihimäen Kehitysvammatuki. Riihimäen Helluntaiseurakunnan kanssa matkattiin Linja-autolla Nepaliin ja Riihimäen Urheilusukeltajien kanssa noustiin Takaisin pintaan. Suomi-Venäjä-Seuran Riihimäen osasto esittää vuosittain syyssarjan päätteeksi Kino Sammossa kolmen venäläisen elokuvan sarjan.