Seurapeli

  • su 22.11.2020 klo 1820

Ohjaus: Jenni Toivoniemi; kesto 120 min; K 12

Seurapeli on Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia pitkitetystä nuoruudesta ja rooleista, joihin ajaudumme.

 
Vanha ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä – aivan kuin jo teini-iässä. Juhlat lähtevät heti väärille urille, kun sankari ei ilahdukaan yllätyksestä. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle uuden miesystävänsä Mikaelin (Christian Hillborg), joka on ruotsalainen Hollywood-tähti. 


Mitzi käynnistää seurapelin, joka saa ystävien vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Tuttu ympäristö ja vanhat rituaalit saavat ystäväpiirin unohtamaan aikuisuutensa, ja harmittomiksi tarkoitetut paljastukset saavat heidät uudelleenarvioimaan sekä menneen että nykyisyyden.

Liput: 7€ /Kino Sammon jäsenet 5 €

Korona -tilanteen vuoksi Kino Sammon teatterisaliin voidaan ottaa 70 katsojaa kerralla ja voimassa on maskisuositus.

Traileri:

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.