Andra akten – toinen näytös

Ohjaaja: Mårten Klingberg. Ikäraja: S. 114 min

Evan elämä juuri eläkkeelle jäätyään voisi olla paremminkin. Evan ex-mies on muuttanut kadun toiselle puolelle uuden vaimonsa kanssa. Evan aikuinen poika on jostain käsittämättömästä syystä kyllästynyt ylisuojelevan äitinsä paapomiseen ja haluaakin enemmän omaa aikaa. 

Mitä Evan pitäisi tehdä kaikella vapaa-ajallaan? Eva (aina upea Lena Olin) on eläkkeelle jäävä fysioterapeutti, jonka elämä ei ole oikein mallillaan. Evalle tarjoutuu yllättäen mahdollisuus työkeikkaan, josta hän ei voi kieltäytyä – suuri tähtinäyttelijä, hieman erikoinen Harald Skoog, (Rolf Lassgård) on saanut aivohalvauksen ja tarvitsee kuntoutusta omassa kodissaan. 

Se mikä alkaa katastrofina, kasvaa lämpimäksi ystävyydeksi, orastavaksi elämäniloksi ja toivoksi siitä, ettei elämä olekaan vielä ohitse. Itse asiassa se ei ehkä ole edes vielä alkanut. Andra akten – Toinen näytös on valloittava ja hauska draamaelokuva. Olin ja Lassgård ovat erinomaisia rooleissaan.

Kuvaus: Reijo Kurkela

Traileri:

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.